Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu: ‘Este inadmisibil ca o călătorie din Mangalia spre satul 2 Mai sau Vama Veche să coste la fel de mult ca și un drum de la Mangalia la Constanța!’

0
11313

farmec.ro

Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu se implică activ în rezolvarea problemelor legate de majorarea tarifelor pentru transportul persoanelor pe raza comunei.

Ca urmare a anuntului de scumpire a biletelor de calatorie intre orasul Mangalia si localitatile comunei Limanu, autoritatile locale din Limanu au solicitat sprijinul conducerii Consiliului Judetean Constanta (CJC).

Marius Horia Tutuianu, presedintele CJC, va demara, incepand de luni, 12.02.2018, o analiza privind oportunitatea si legalitatea majorarii tarifelor de calatorie, in contextul in care  operatorul de transport autorizat a anuntat scumpirea biletelor fara a solicita acordul Consiliului Judetean. De asemenea, in perioada urmatoare, echipele de control ale CJC vor monitoriza aceasta ruta, astfel incat transportul pasagerilor sa se desfasoare conform legislatiei in vigoare.

Este inadmisibil ca o calatorie din Mangalia spre satul 2 Mai sau Vama Veche sa coste la fel de mult ca si un drum de la Mangalia spre Constanta. Sunt sute de oameni care depind de existenta unui mijloc de transport public intre localitatile comunei Limanu si orasul Mangalia.

Tarifele practicate de transportatorul care detine licenta sunt foarte mari, iar oamenii nu pot plati aceste sume in mod constant  pentru a se duce la serviciu sau pentru a se intoarce acasa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Am discutat cu conducerea Consiliului Judetean Constanta si am toata increderea ca saptamana viitoare se vor modifica tarifele, in raport cu rata suportabilitatii costurilor pentru utilizatorii din zona”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Operatorul de transport autorizat sa efectueze curse regulate pe raza comunei Limanu este SC Nordiana NIS SRL.


#Mangalia News, 10.02.2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply