Imagini din șantierul naval DMHI
cu cea mai recentă navă livrată la cheie

1
3691

Câteva imagini din șantierul naval DMHI, cu cea mai recentă navă livrată.

‘Ultima navă livrată la cheie. The last ship delivered’. (S.R.C, Fb).

Mihaela Grigore: “Se spune că este ultima navă construită in DMHI. Eu mă încăpățânez să cred că este doar cea mai recentă, asta pentru toți oamenii buni care muncesc acolo”.

Contescu GeorgeDa…, cu siguranță este ultima navă (sub altă denumire om mai construi), astfel s-a încheiat o pagină a șantierului, sub denumirea de DMHI. Chiar azi, domnii koreeni se despart de noi, după 20 de ani de activitate cu bune și rele, ambiții și provocări… Foarte multe am avut de învățat de la ei! Acum suntem ca niște copii care așteptăm partajul părinților, să putem să mergem mai departe, încrezători în propriile cunoștințe. Când ai un Gigant al construcțiilor navale aliat e una și când nu, e alta… Diferența se va simți în perioada următoare… Dar tot de la ei am învățat să nu ne fie teamă de necunoscut, să acceptăm totul așa cum vine, pentru că, în toate domeniile industriale trebuie să existe o SOLUȚIE.


#Mangalia News, 08.02.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. In felul in care se petrec lucrurile in Romania…, urmatoarea nava se va construi cel mai devreme peste cativa ani la Mangalia. Sa dea D-zeu sa ma insel. Am curaj sa pun si pariu. Nu ma supar daca pierd…

Leave a Reply