CONCURS LICENȚE. Niciun câștigător pentru Mangalia (cu Zu și Guerrilla finaliști), Piatra Neamț și Sighet. Vor fi scoase iar la concurs

0
1655

Trei licențe radio – Mangalia, Piatra Neamț și Sighetu Marmației – vor fi scoase din nou la concurs, după ce niciunul dintre finaliști nu a întruni numărul de voturi necesar de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Săptămâna trecută, la primul vot, doar aceste trei licențe au rămas neacordate. În această săptămână, votul s-a reluat, din nou fără rezultat. Ca urmare, licențele vor fi scoase din nou la concurs, la începutul anului viitor, alături de alte frecevențe disponibile (peste zece frecvențe vor fi la concurs, potrivit informațiilor Paginademedia.ro).

Cea mai importantă dintre cele trei frecvențe era cea pentru Mangalia, care acoperea sudul litoralului. Finaliștii au fost Radio Zu și Radio Guerrilla.

Radio Zu a avut cele mai multe voturi (cinci). Au votat pentru ZU Orsolya Eva Borsos, Florin Gabrea, Vasile Buda, Răsvan Popescu și Monica Gubernat.

Radio Guerrilla a fost votat de doi membri CNA, Gabriel Tufeanu și Dorina Rusu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru Sighet, rămăseseră pe lista finală Radio D (Kanal D), Smart FM și Maramureș FM, în timp frecvența de la Piatra Neamț a fost disputată de Radio D și de Digi FM.

Vezi lista câștigătorilor de la ultimul concurs pentru licențe radio de la CNA, aici.


Mangalia News, 08.12.2017. Sursa: paginademedia.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply