ACCIDENT TERIBIL LA LAZU! DOUĂ FEMEI GRAV RĂNITE, CIRCULAȚIE RUTIERĂ BLOCATĂ!

0
2592

 

UPDATE 2: Din păcate, pacienta rănită grav în accidentul petrecut în această dimineață, la ieșire din localitatea Lazu, a decedat. Cea de-a doua femeie adusă la UPU, în urma aceleiași tragedii rutiere, a fost internată în stare gravă, în secția ATI. La UPU a fost adus și o a treia victimă. Este vorba despre un bărbat diagnosticat cu traumatism cranian minor și a cărui stare nu necesită internare.

Un accident teribil a avut loc, în această dimineață, la ieșirea din localitatea Lazu spre Autostradă, mai exact la intersecția dintre DN 39 și A 4. Două autoturisme au intrat în coliziune iar la fața locului circulația a fost întreruptă. În foarte scurt timp, spre zona respectivă s-au îndreptat două echipaje ale serviciului de Ambulanță dar și elicopterul pentru a prelua victimele. Două persoane, ambele femei, au fost foarte grav rănite – într-o primă fază se știa că una dintre ele a decedat, însă s-a făcut protocol de resuscitare și femeia și-a reluat activitatea cardiacă. Așadar a fost transportată rapid la spital cu elicopterul pentru acordarea de prim ajutor, în speranța că viața ei va fi salvată. Cea de-a doua femeie rănită este conștientă și are un traumatism cranio-cerebral. A fost transportată la spital cu ambulanța. La final, salvatorii au constatat că în acest accident a fost rănit și un bărbat, care are un traumatism cranio cerebral minor. (ordinea.ro, 21.11.2017).

UPDATE: La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani din  Constanța, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrand în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei de 66 de ani, din Constanța, pasageră în primul autoturism, precum și rănirea ușoară a celor doi conducători auto. (IPJ Constanta).


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply