After school “Palatul copiilor” din Mangalia își începe activitatea luni, 11 septembrie 2017, într-un sediu nou!

0
2771

After school “Palatul copiilor”, situat în str. Libertatii, nr. 19 – Mangalia, este destinat elevilor ciclului primar, fiind infiintat in scop educativ, in anul 2016. In colaborare cu cadre didactice calificate, ne-am propus sa creem un mediu adecvat, optim desfasurarii activitatilor educative, – după cursurile de dimineață -, prin oferirea de sprijin în efectuarea temelor scolare, activitati suplimentare, in completare, activitati optionale si liber alese, menite sa contribuie la modelarea personalitatii copiilor, pentru ca noi sa ne implinim adevarata vocatie.

Activitatile optionale au rolul de a fundamenta cunostintele elevilor si includ:

  • Limba engleză,
  • Dezvoltare personală,
  • Club de lectură,
  • Matematică distractivă,
  • Activități sportive și
  • Ateliere de creație.

Din dorinta de a stimula progresul elevilor la scoala, efectuam permanent o monitorizare a rezultatelor scolare si propunem activitati de recuperare, remediere sau performanță personalizate, centrate pe nevoile copilului, in raport cu particularitatile sale de varsta. Suntem deschisi la colaborari in beneficiul elevilor si considerăm că numai impreuna putem construi o lume mai buna, in incercarea de a face fata noilor provocari cotidiene.

After school “Palatul copiilor” din Mangalia își începe activitatea luni, 11 septembrie 2017, într-un nou sediu! Vă așteptăm cu drag!

Telefon de contact: 0755 151 765.

Slagiana Vesici, prof. înv. primar.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 10.09.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply