Lansare de carte la Bookstore&Tea:
Sandra Coroian – IREn si Aviatoarea

0
999

Bookstore&Tea: …Și continuăm promovarea tinerilor autori români!
De data aceasta, cea care vine să ne poarte pe tărâmurile imaginației este Sandra Coroian, o tânără de numai 28 de ani din Reșița, absolventă a facultații de Litere din Timișoara (Universitatea de Vest).
Sandra ne aduce cele două cărti ale sale, I.R.En. și Aviatoarea.
I.R.En., romanul cu care a debutat tânăra noastră autoare, ne spune povestea unei lumi bizare în care se întâmplă fenomene greu de explicat și în care visele sunt interzise. Ca în orice lume, există personaje care nu acceptă realitatea impusă de sistem și pornesc în căutarea adevărului.
În cea de-a doua carte, eroina, Sure Vanay porneste intr-o misiune importantă care-i promite propulsarea în carieră. Aceasta misiune se transformă într-o călătorie de neuitat, iar locurile in care ajunge și oamenii pe care-i întâlnește o fac să spere nebunește că există o șansă de a-și regăsi fratele pierdut. Curiozitatea, curajul si speranța o fac să forțeze limitele si să descopere o lume nouă și misterioasă.
Cu pasiune si o imaginație bogată, Sandra Coroian ne poartă prin lumi pline de aventură și mister, ne face să trăim emoțiile personajelor si să ne lăsăm prinși în magia poveștilor.

Va așteptăm joi, 24 august 2017, ora 18:30, la Bookstore&Tea, sa ne bucuram împreună de cele două cărți! Intrarea este gratuită.

N.r. Librăria Bookstore&Tea este situată pe strada Muncitorului, bloc M5, în spatele BCR, unde a functionat Oficiul poștal nr.2.


Mangalia News, 16.08.2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply