Tabere gratuite pentru elevii cu medii mari din Mangalia

0
1573
Tabăra Oglinzi (Târgu Neamţ).

Primăria Mangalia oferă, pentru al V-lea an consecutiv, tabere gratuite pentru elevii merituoşi de la şcolile şi liceele din oraş. În această vară, autorităţile locale pun la dispoziţia elevilor cu medii mari un număr de aproximativ 350 de locuri în taberele organizate la Oglinzi (Târgu Neamţ), Drobeta (Mehedinţi), Codrii de Aramă (Botoşani) şi Buşteni (Prahova).

Primii 40 de elevi cu rezultate bune la învăţătură vor pleca  în tabăra de la Drobeta, în perioada 7 – 13 august, următoarea tabără fiind organizată în perioada 16 – 22 august în aceeaşi locaţie, cu participarea a 50 de elevi.

Alte serii formate din 123, respectiv 40 de copii vor pleca în perioada 21 – 27 august la Codrii de Aramă şi 31 august – 6 septembrie la Buşteni.

În tabăra de la Oglinzi, în perioada 2 – 8 septembrie, 80 de elevi merituoşi ai oraşului îşi vor petrece ultimele zile de vacanţă într-un mod cât mai plăcut. În aceste centre de recreere, elevii beneficiază de condiţii bune de cazare, masă, transport, excursii şi drumeţii, etc.

Proiectul “Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură” a fost iniţiat în urmă cu cinci ani ca o recompensă pentru elevii care se dedică studiului şi obţin rezultate bune la şcoală.

“Mă bucur că prin acest proiect, alături de cel al burselor şcolare, contribuim la stimularea elevilor să înveţe cât mai bine, încurajând, totodată, performanţa şcolară”, a precizat primarul Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alţi zece copii, care provin din familii nevoiaşe, vor pleca în tabără cu ajutorul Asociaţiei „ProActiv pentru Comunitate”, în colaborare cu Primăria Mangalia şi Direcţia de Asistenţă Socială. În urma campaniei „Cumpără o prăjitură de casă şi trimite un copil în tabără”, patru dintre aceşti copii vor fi susţinuţi în totalitate şi şase parţial, din banii rezultaţi în urma campaniei iniţiată de asistenţii sociali, cu sprijinul mai multor oameni generoşi ai localităţii.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia, 28.07.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply