Dobrogea, tată, Dobrogea!
Album FOTO Mircea Bezergheanu

0
1770
Mircea BezergheanuTurul Dobrogei – zona de coastă, până în Dobrudja ailaltă.

Stând așa, ca un parazit metafizic, asaltat fiind de pozulici cu juni primăvăratici ce-și etalează fizicul pe la festivaluri electrice cu bere și muzică de dat din cap, mi-am dat seama că trece timpul peste mine și mă afectează ireversibil…
Iar cum cea mai bună apărare este atacul, am două variante pentru zilele astea, până la sfârșitul lunii. Prima varianta este Turul Dobrogei de coastă, iar a doua variantă este un tur spre vest, ce include un festival de reconstituire istorică, cu Daci, ceva în Munții Apuseni, sau poate chiar Fundătura Ponorului și cetatea de la Șoimuș.

Ca date – Dobrogea poate fi ori 20, sau 21-23 Iulie, iar dacă cineva poate mai mult eu mai rămân…, ori 27-30 Iulie. Pentru varianta de vest, ar merge 26 sau 27-30 Iulie. Cheltuieli – 250 ron, la care adăugăm cheltuielile generate de consumul de combustibil și hrana. Trecerea spre bulgari se face plătind si taxă de drum 40 ron de mașină. Cazări – pe unde apucăm, eu dorm la hotelul meu cu milioane de stele. La Tyulenovo puteți să stați la o pensiune/hotel. Mâncăm Hamsii – asta e decisivă ptr unii….
Acum să vă aud, dacă sunteți interesați. Dacă nu sunteți, să nu vă aud! Cine poate, când poate?
Aaa, să nu uit – apă, paie și bătaie. În rest Fotografie de noapte cât cuprinde.

Sursa: facebook.com/mircea.bezergheanu


Mangalia News, 19.07.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply