Echipele Liceului Callatis Mangalia – Locurile I si II la Campionatul Național de șah “Elisabeta Polihroniade” – Etapa Județeană

0
1759

Câștigătoarea Locului I la Campionatul Național de șah “Elisabeta Polihroniade” – Etapa Județeană, desfășurată în comuna Cumpăna, a fost echipa ciclului primar de la Liceul ”Callatis”, alcătuită din elevii: Emin Elis Maria, Dinca Radu, Dinca Alexandru si Moise Sabin si echipa gimnaziala (elevii: Broatec Razvan Iustin, Susman Danir, Ghenea Razvan).

Echipa reprezentativă a ciclului liceal a ocupat Locul II la campionatul național școlar de șah pe echipe ”Elisabeta Polihroniade”. Componența echipei Liceului Callatis Mangalia: Handac Radu, Crăciun Marian, Savulescu Andrei. Profesori indrumatori: Lakme Tudor si Andrei Furca.

Iată ce ne scrie o mămică a unui campion junior: ”Vineri pleacă 2 echipe de la Callatis la Olănești, la Concursul Național – tot insistam pe la primărie să ne pună la dispoziție un microbuz pentru copii. Slabe șanse. La Cumpăna, Primăria ne-a așteptat cu parcare rezervată și păzită de Politie pe parcursul concursului, ne-a servit cu apa, cafea și fiecare copil a primit o pizza și un pachețel cu agendă, pix…”.


Mangalia News, Duminică, 4 iunie 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply