FOARTE UTIL! Cum stați azi cu BIORITMUL? Vă puteți face DIAGRAMA chiar aici

0
1905
astratex.ro
bioritm-diagrama-lunara
Conform teoriei bioritmurilor, viaţa unui om este guvernată şi influenţată de cicluri periodice. În punctele pozitive ale acestor cicluri, persoana poate dovedi creşteri puternice ale capabilităţilor sale, iar în punctele negative, poate manifesta mari scăderi sau slăbiciuni. Punctele zero ale acestor cicluri sunt puncte de performanţe scăzute şi sunt numite zile critice.
Urmăreşte-ţi bioritmul în zilele în care te simţi plin de energie şi în zilele în care te simţi obosit şi fără chef, când te simţi optimist şi pesimist.
Astfel te vei cunoaşte mai bine şi vei putea prevedea zilele cu randament maxim într-un anumit domeniu, precum şi zilele critice în care este recomandabil să fii extrem de atent.
Sunteți în formă, sau nu prea…? Pentru a ști cum stați cu BIORITMUL, puteți obține diagrama proprie a ritmurilor zilnice (fizic, emoțional, intelectual si intuitiv), completând datele personale de naștere.
Cum stați cu bioritmul? Introduceți datele dvs. de naștere și copiați graficul rezultat!

Bioritm
Bioritm
Va fi afișată diagrama lunară a bioritmurilor proprii, pe care o vedeți numai dumneavoastră. (Pentru descărcare, click dreapta și Salvează imaginea).
Să vă fie de folos!

(sursa: bioritm.ro).

Cititi și: La ce ne poate ajuta calcularea bioritmului

Mangalia News, 08.11.2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter

Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply