Gardens by the Bay… Precis de aici s-au inspirat cei care au proiectat parcul Evergreen din Mangalia!

0
950

Singapore: oraș – grădină.

gardens-of-the-bay-singapore1

Gardens by the Bay, cel mai spectaculos parc din lume.

O vizită scurtă în Singapore poate fi inclusă cu ușurință în planul tău de vacanță pentru Asia. Numit și orașul luminilor, Singapore este un loc în care o să găsești oameni prietenoși și o atmosferă relaxantă.
În Singapore nu o să te plictisești, tocmai pentru că aici sunt foarte multe atracții turistice, precum Muzeul Civilizațiilor Asiatice sau podul Anderson. De asemenea, tot aici o să te surprinsă abundența spațiilor verzi.
Dacă nu ți-ai imaginat vreodată cum arată Paradisul, atunci trebuie să vizitezi cel mai spectaculos parc din lume: Gardens by the Bay. Acest loc minunat din Singapore se întinde pe o suprafață de 101 hectare, exact în centrul orașului și este format din trei grădini: Bay South Garden, Bay East Garden și Bay Central Garden.
parc1
Parcul este un loc excepțional, unic în lume, iar elementul spectaculos este că aici “cresc” pomi solari. Seara, aceștia se luminează și, împreună cu muzica pe care o auzi în surdină, creează o atmosferă unică.
parc-singapore10
Gardens by the Bay este un proiect al Guvernului din Singapore, obiectivul principal fiind transformarea localității într-un oraș-grădină. La proiectul gigantic au lucrat mulți arhitecți și designeri străini, conceptul general al parcului bazându-se pe forma florilor de orhidee care sunt reprezentative pentru Singapore.
Vă invităm să vizionați articolul complet AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply