‎Menabit Ozzy: Hotărârea Consiliului Local Mangalia privind investițiile RAJA – Documente

0
788

APA - Raja Constanta

“In conformitate cu Legea 52/2003, privind transparența decizională in administrația publică, deoarece cetățenii orasului trebuie lămuriți, postez parte din documentația care a stat la baza Hotărârii Consiliului Local.

   Dl primar induce in eroare cetățenii, declarând că in CL s-a aprobat mărirea prețului apei. In fapt, am aprobat o documentație necesară unor investitii in orasul Mangalia.

   Primarul orasului, prin adresă catre Agenția de Dezvoltare Intracomunitara, asigura ca la nivelul executivului depune diligente pentru inițierea unui proiect HCL pentru a se aproba documentul necesar pentru a se derula investiția. Dând de înțeles ca executivul își face treaba, dar nu vor consilierii.

   De asemenea, consilierilor locali se trimite un Referat din partea executivului si ni se cere “respectuos” spre imperios, deoarece ne avertizează că, dacă nu aprobăm HCL, investițiile nu pot fi derulate.

  Mai mult, pe adresa primită prin care se specifică faptul că Guvernul României o cere, executivul scrie: “Inițiere. Comisii de specialitate. URGENT!!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Dar pe ordinea de zi nu a fost introdusă, chiar știind că este o condiție pentru celelalte 4 proiecte HCL care privesc investițiile”.

   Menabit Ozzy, consilier local PSD.‎ 

   Vineri, 23 septembrie 2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply