Mangalia, orașul în care autoritățile dorm, în loc să vegheze la liniștea locuitorilor. (Partea a II-a)

0
804

drifturi-in-portul-turistic-mangalia

   “Atacul la linistea publica a conservelor inmatriculate in Bulgaria continua.

   Azi noapte, in jurul orei 2:00, un individ ce conducea un autoturism BMW inmatriculat in Bulgaria a dat o reprezentatie pe platforma portului turistic (vezi video). Normal, am fost treziti de zgomotul creat. Acest individ a mai facut si in alte dati astfel de reprezentatii (vezi foto).

   Se pare ca prostia este un virus la Mangalia, iar involutia si nesimtirea sunt in crestere. (Multumesc pe acesta cale autoritatilor care nu se implica si dorm in nadragi).

   Aceste specimene nu inteleg ca linistea publica este un drept al nostru pentru care exista si legi, nu inteleg ca se expun la pericole si pot crea accidente cu astfel de reprezentatii. Teribilismul la volan ucide, iar totul se intampla cu girul autoritatilor locale care nu se implica.

   Acum doua saptamani, doua autoturisme marca BMW au facut intrecere pe soseaua care desparte portul de parcare, oare nu este indeajuns de periculos pentru ca autoritatile sa ia masuri? Sau atata timp cat nu sunt victime, putem dormi linsistiti?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Noapte buna, tuturor autoritatilor din Mangalia!” (D.M., 19.08.2016).


   N.red. Urmăriți și alte articole pe această temă:

http://www.mangalianews.ro/2016/08/mangalia-orasul-in-care-autoritatile-dorm-in-loc-sa-vegheze-la-linistea-locuitorilor-video/

http://www.mangalianews.ro/2015/01/parcare-pentru-drifturi-intrebari-pe-adresa-autoritatilor-locale-din-mangalia-video/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply