UPDATE – A fost şi Ziua Marinei Române la Mangalia…

0
826
artificii-ziua-marinei-VS1

   “A fost şi Ziua Marinei Române… A trecut şi a lăsat doar un miros de fum, o amintire tristă şi un gust amar. Felicitări tuturor celor care s-au implicat şi au pus suflet în pregătirea şi desfăşurarea manifestărilor de la Mangalia şi, în mod special, tuturor marinarilor ce au participat la acest eveniment dedicat, la urma urmei, lor.

   De la an la an, parcă în mod voit, ceea ce cândva a fost atracţia principală a părţii de sud a litoralului, a devenit o bătaie de joc tot mai mare, atât la adresa turiştilor, cât şi, mai grav, la adresa cetăţenilor oraşului Mangalia.

   Domnule primar Radu Cristian, felicitări! Încet, încet, veţi reuşi ceea ce v-aţi propus şi veţi transforma municipiul într-o comună! Sentimentul de mândrie, pe care l-am avut cândva, că sunt locuitor al acestui oraş, astăzi l-aţi transformat într-unul de ruşine. Vă mulţumesc!”

artificii-ziua-marinei-VS2 artificii-ziua-marinei-VS3 artificii-ziua-marinei-VS4 artificii-ziua-marinei-VS5

   Valerian Șarînga, 16.08.2016.

   UPDATE:

   Sibel MeranDispret sau…  Sa-i zicem bataie de joc. Ziua marinei la Mangalia. O tribuna goala, fara primar, fara consilieri. Un spectacol indoielnic. O seara in bezna (cred ca lumina se aprinde de la Constanta, daca am fost nevoiti sa orbecaim pana la orele 21.00 pe faleza). Lume “proasta”, venita la un spectacol care NU A FOST. Pardon, a fost un foc de artificii anemic. Si atat. Multumim din inima Primariei Mangalia! Si-altadata, si-altadata…!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   UPDATE 2 – Comentarii:

comentarii-a-fost-ziua-marinei


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply