Din ciclul D’ALE PRIMĂRIEI: CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL MANGALIA

0
861
 13-portul-turistic-mangalia
“Astăzi, 20 iulie (miercuri, n.r.), la ora 17:00, dl Primar a invitat la Clubul Nautic antrenori de sporturi, profesori de sport, etc., la dezbateri față de proiectul de Hotarâre cu privire la înființarea unui club polisportiv, instituție publică în subordinea Consiliului Local. Nu a fost o dezbatere publică pentru că a chemat doar pe cine a dorit dânsul să participe.
Din echipa noastră face parte dl Florin Iordanoaia, al cărui proiect de înființare a CSM l-am recunoscut aproape cuvânt cu cuvânt. Dânsul nu a fost invitat.
Probabil că legea prevede ca primarul să aibe consultări personale cu cine dorește, dar legea mai prevede si dezbatere publică anunțată in media, astfel că mă aștept la o altă ședință, de data aceasta o dezbatere publică, pe care nu vreau sa o pierd.
Eu personal, si bănuiesc că și membrii grupului nostru de alianță, suntem 100% cu vot favorabil pentru înființarea Clubului Sportiv al Municipiului Mangalia, consider că este necesar. Nu este nevoie de secretomanie, o dezbatere publică poate că ar identifica un mod de organizare gândit de mai multe persoane din domeniu: profesori de sport, celelalte sporturi decât cele consultate, manageri de cluburi sportive care au experiență in administrarea unor cluburi mai mari, etc.
Un proiect are succes când este executat cu pricepere. Am pățit-o cu parcul Evergreen, cu Aleea Teilor, cu orașul … din cauza lipsei de transparență. Mandatul acesta propun să facem lucrurile cum trebuie, iar cetățenii să fie informați, nu anuntați despre decizii dezbătute cu ușile închise și forțate după bunul plac in Consiliul Local.
PS: Eram acolo cand au sosit dl Primar si dl Administrator Public. Ne-am dat mâna salutându-ne, dar de invitat la ședința de dezbatere nu m-au invitat. Am bun simț și nu intru in casa altuia neinvitat.
Dar asigur că sunt 100% cu vot favorabil pentru ceea ce priveste utilitatea acestui club, am să fac lobby să primească 19 voturi in CL și am să mă asigur că bugetul alocat este utilizat cu pricepere.
Din obișnuința de a ascunde, s-a ajuns să se ascundă și lucrurile bune.”
Menabit Ozzy în Vot de responsabilizare consilier, Miercuri, 20 iulie 2016.

COMENTARIILE, AICI.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply