Elevii Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia susţin campania ”Finanţaţi viitorul – Dreptul la Educaţie pentru toţi !”

0
1701
pentrueducatie (Medium)
Elevii Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia susţin Campania Globală pentru Educaţie
”Finanţaţi  viitorul – Dreptul la Educaţie pentru toţi !

     În perioada 9-14 mai 2016, 300 de elevi de la Liceul Teoretic Callatis” au participat la Campania Globală pentru  Educaţie, ediţia 2016.

     Campania Globală pentru Educație este o mișcare a societății civile  al cărei scop este de a combate criza globală din domeniul educației, de a convinge statele să ia măsuri pentru a asigura dreptul universal la o educație publică gratuită și de calitate.

     ”Finanțați viitorul!” este un demers internațional al societății civile, coordonat de Campania Globală pentru Educație și care reunește peste 100 de organizații naționale, regionale și internaționale care sprijină dreptul universal la educație.

     În România, Campania Globală pentru Educație este coordonată de Organizaţia Salvaţi Copiii și se bucură de sprijinul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

     În Liceul Teoretic  Callatis, campania a fost coordonată de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu 10 cadre didactice.

     ”Educaţia reprezintă un drept universal al copiilor. Ne-am alaturat Organizaţiei Salvaţi Copiii pentru a susţine educaţia gratuită şi de calitate. Prof. Luminiţa Pătrînoiu, Director, Liceul Teoretic Callatis.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     “Educaţia copiilor este cea mai bună cale către o societatate mai bună. Investind în educaţie, investim în viitor.Psiholog Carmen Faliboga, Coordonator Campania Globală pentru Educaţie, Liceul Teoretic Callatis.

     Miercuri, 18.05.2016,  Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply