RADU CRISTIAN: Lucrăm la documentaţia pentru anveloparea şi reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din Mangalia

1
751

anvelopareablocurilormangalia1 (Small)

RADU CRISTIAN: “În această perioadă, lucrăm la documentaţia pentru accesarea fondurilor europene, în vederea anvelopării şi reabilitării termice a blocurilor de locuinţe din oraşul nostru. Axele de finanţare pentru acest tip de proiecte se deschid la data de 1 iunie, iar între timp aş vrea să avem proiectul tehnic transmis către evaluare şi verificare, astfel încât Mangalia să fie printre primele localităţi care vor primi finanţarea, la nivel naţional, în cursul acestui an.

anvelopareablocurilormangalia4

Zilele acestea vom cere oficial Asociaţiilor de proprietari să convoace adunările generale pentru emiterea acordului necesar demarării proiectului. Precizez că acest proiect se va aplica numai la Asociaţiile care îşi dau acordul scris.

anvelopareablocurilormangalia5

Costurile vor fi suportate în proporţie de 60% de către Uniunea Europeană şi Guvernul României, iar diferenţa va fi suportată de Primărie, printr-o Hotărâre a Consiliului Local. Voi iniţia un proiect de Hotărâre în acest sens imediat după alegeri şi sper ca noii consilieri să voteze proiectele pe care le voi iniţia, în beneficiul comunităţii”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: https://www.facebook.com/cristian.radu.33


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Bai Cristi ! N-ati mai facut o data proiectul asta? In 2013 ? Cand era complet gratis? Cu ministerul Dezvoltarii a lui Dragnea?
    Cand din cauza prostiei prietenului tau, Adi Craciunescu, ati pierdut proiectul? Si v-ati facut de rusine la Bucuresti?
    Incapabilule. Iar vii cu abureli?

Leave a Reply