Constantin Birbora: Voi sunteți cei care „ati furat startul campaniei”

1
779

constantin-birbora

Domnilor contracandidați, m-ati acuzat de faptul ca am interese ascunse si m-ati catalogat a fi un adversar slab, mut, nepregatit si fara viziune politica. Țin sa va precizez pe aceasta cale ca am toate armele necesare pentru a intra in lupta electorala, iar acestea nu se bazeaza pe atacuri murdare asupra adversarilor, ci pe proiecte sustenabile si de viitor pentru municipiul Mangalia.
Poate nu ati observat încă, dar oamenii nu mai au incredere in candidati care promit, care s- au plimbat de la un partid la altul pentru a-si atinge obiectivul si care au facut alianțe suspecte doar pentru a ajunge unde isi doresc. Astfel de candidati nu lupta si nu vor lupta niciodată pentru binele cetățenilor, ci pentru propriul interes.
Am ales sa respect perioada de campanie electorala pentru a-mi prezenta echipa si proiectele pentru Municipiul Mangalia (cu riscul de a fi catalogat „un adversar slab”), ca o dovada de respect fata de cetătenii urbei, care nu mai pot fi păcăliți de promisiuni electorale si de drumuri asfaltate peste noapte.
Nu, nu mie îmi este frica! Voi sunteți cei care „ati furat startul campaniei”, de teama ca nu veti avea suficient timp pentru a prezenta noi minciuni electorale!
Constantin Birbora, Luni, 18.04.2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Si in consecinta, pentru ca “clopoteii ding ding” ai zis tu ca merge sa faci acelasi lucru…. Sictir si tu!! Mari politicieni de carpa!! Macar de v-ar fi dus capul sa faceti o campanie electorala curata…. Cu asa ceva, chiar nu am ce vota… Cum sunteti acum, asa veti fi si pe viitor…. Nu va obositi sa ma contraziceti… INTOTDEAUNA, prima impresie conteaza..

Leave a Reply