Constantin Birbora, candidat din partea Mișcării Populare la Primăria Mangalia

0
732

Constantin-Birbora-pmp-mangalia

REPLICA: Organizația Județeană a Mișcării Populare Constanța l-a desemnat pe Constantin Birbora drept candidat la Primăria Mangalia, pentru alegerile locale din data de 5 iunie a.c.

Constantin Birbora enumerează câteva dintre motivele care l-au îndemnat să se implice în viața politică și să candideze.

“Am luat decizia de a candida din cauza nemulţumirii acumulate în ultimii ani cu privire la oamenii care au reprezentat factorii de decizie pentru oraş, în ceea ce priveşte hotărârile luate de către aceştia şi, nu în ultimul rând, a atitudinii lor. Este o constatare foarte tristă, faptul că oamenii nu mai au încredere în politicieni, în funcţionalitatea instituţiilor publice şi este nevoie de restabilirea încrederii cetăţenilor”, a declarat Constantin Birbora.

De asemenea, acesta dorește să adopte o atitudine echidistantă față de posibilele conflicte politice ce pot apărea pe perioada campaniei.

“Mi-am propus să am un parcurs în campania electorală fără conflicte, pentru că îmi doresc să fiu un altfel de om politic. Nu vreau să răspund la provocări, nu îmi doresc să intru în polemică cu ceilalţi contracandidaţi. Cred că toate acestea sunt o pierdere de timp. O atitudine constructivă constă în faptul că spunem ce putem face, cum putem schimba viaţa în bine a oamenilor din oraşul nostru prin măsurile luate de noi şi nu impuse de vreun grup de interese local sau la nivel de judeţ.”, a menționat candidatul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro, Luni, 22.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply