Peste câteva zile, Alexandra Uşurelu vine la Constanţa cu două concerte diferite

0
628

Alexandra Usurelu_Constanta

Peste câteva zile, Alexandra Uşurelu vine la Constanţa cu două concerte diferite, “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti” şi “#PUR”.

Alexandra Uşurelu a început anul 2016 cu o premieră pe piaţa muzicală românească, devenind astfel singura artista care susţine în prezent două turnee în paralel, „Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti” şi “#PUR”, împreună cu Muse Quartet.

Cu peste 250 de concerte susţinute în ultimii 3 ani si 10.000 albume vândute până în prezent, Alexandra Uşurelu este una dintre cel mai bine vândute artiste independente din România, iar pe 17 februarie ajunge la Constanţa cu turneul “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”, dar şi pe 19 februarie, când va susţine concertul #PUR împreună cu cvartetul de corzi Muse Quartet în Club Phoenix.

Despre cele două concerte din Constanţa, Alexandra Uşurelu mărturiseşte: “Îmi identific mereu publicul cu Marea, pentru că la fiecare concert se creează valuri de emoţie. Marea mea este limpede şi caldă, adică aşa cum am simţit eu mereu publicul din Constanţa. Pe 17 şi 19 februarie vin la malul Mării Negre să îl reîntâlnesc, abia aştept!”.

Alexandra Uşurelu îşi va plimba publicul până “La capătul lumii”, după cum spune chiar titlul albumului de debut al frumoasei cântăreţe, dar vor fi şi incursiuni în viitor, prin melodii noi precum “Suflet, rămâi pur”, pe care artista le va include pe cel de-al doilea album la care lucrează în prezent.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra Usurelu_concert
Pe ultima sută de metri, fanii Alexandrei Uşurelu mai pot cumpăra bilete pentru concertul #PUR susţinut alături de Muse Quartet de aici: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-si-muse-quartet-pur-la-constanta-24503/ şi de la locaţie.


MangaliaNews.ro, Miercuri, 17 febr.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply