Radu s-a rugat de consilieri să-i aprobe bugetul pentru proiectele începute cu fonduri europene

0
689
REPLICA: Primarul Mangaliei a dat de greu…

cristian_radu_

Cristian Radu

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a convocat, ieri, consilierii în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea bugetului pe anul în curs, „la pachet” cu cheltuielile aferente proiectelor care nu au mai fost finalizate cu fonduri europene. Evident că şedinţa a fost una tensionată, mai cu seamă că suntem în an electoral. De altminteri, înainte de şedinţă, primarul a transmis un apel către consilierii locali, să voteze bugetul şi implicit alocarea de fonduri pentru finalizarea proiectelor, conform Legii finanţelor publice locale.

„Apelul este să fie lăsate disputele deoparte, să se voteze pentru finalizarea proiectelor, iar după această şedinţă important se pot continua certurile politice, numai să reuşim să terminăm lucrările începute”, au transmis reprezentanţii Primăriei Mangalia. După dezbateri aprinse, bugetul a fost aprobat, însă cu amendamente.

„Consiliul Local Mangalia a aprobat, luni, în cadrul unei şedinţe ordinare, proiectul de buget pe anul în curs. În urma unor amendamente formulate de consilieri, s-a diminuat bugetul alocat proiectelor demarate în cursul anului trecut, cu finanţare europeană. De asemenea, au fost reduse fondurile destinate lucrărilor de reamenajare a spaţiilor verzi şi implementării sistemului de supraveghere video a oraşului. În schimb, au fost suplimentate bugetele cultelor şi lucrărilor de reparaţii la şcoli”, au transmis, imediat după şedinţă, reprezentanţii Primăriei Mangalia.

Mai mult în replicaonline.ro, marți, 16 februarie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply