Tunelul iubirii din Caraș-Severin, locul în care se fac pozele perfecte pentru nuntă

0
2128

traveleurope.ro: A fost descoperit întâmplător, în 2013, de doi fotografi amatori, care l-au asemănat cu mai celebrul loc verde din Ucraina. În prezent, este unul din cele mai căutate locuri din județul Caraș-Severin, fiind pus la loc de cinste în ghidurile turistice ale Europei datorită frumuseții create de îmbinarea naturii cu linia ferată construită de om.

Tunelul_Iubirii_Florin Avramescu

Situat pe calea ferată ce leagă Caransebeș de Băuțar, Tunelul iubirii leagă localitățile Obreja și Glimboca. Tunelul a fost descoperit accidental de doi fotografi amatori, Florin Avramescu și Mihai Tămășilă, ce doreau să surprindă peisajele din imprejurimi. După ei, tot mai mulți au ajuns să exploreze frumosul tunel.

Tot mai multe cupluri ajung aici pentru fotografii încărcate de romantism, iar fotografii nu se mai satură de acestă perlă naturală a Caraș-Severin-ului, motiv pentru care s-au depus diverse cereri pentru promovarea locului către autoritățile locale din Glimboca, deoarece tunelul nu este tocmai ușor de reperat de-a lungul căii ferate.

Sursa: traveleurope.ro. Foto: Florin Avramescu.

 Vezi si: ‘Tunelul Dragostei’ din România.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply