Control fulger la PNL Constanța, după dezvăluirile din PUTEREA

0
626

Cezar-Preda

PUTEREA.RO: Înregistrările audio din ședințele PNL Constanța publicate de Puterea au fost „picătura care a umplut paharul” și conducerea centrală a hotărât să intervină (Declarații exclusive, audio). Situația la nivel local în formațiunea liberală este una foarte gravă deoarece statului nu a fost respectat în alegerea candidaților pentru localele din 2016.

PNL nu a reușit nici în ziua de azi, la mai bine de la un an de la fuziune, să își organizeze comitetele de coordonorare locală (CCL), așa cum scrie în propriile sale documente organizatorice!

(…) Cezar Preda: „Filiala Constanța va avea control foarte curând”

Se poate spune că situația nu este gravă, ci foarte gravă. Prin neconstituirea OSV-urilor, respectiv a CCL-urilor, candidații PNL la alegerile locale nu au legitimitate! Nu au parcurs alegerile interne, așa cum PNL susține în spațiul public de luni de zile, nu sunt aleși și nici susținuți în vreo modalitate statutară!

Acestă stare de lucruri este valabilă în toată țara, numai că, la Constanța, unde filiala liberală ține capul de afiș al scandalurilor săptămânal, conducerea centrală a PNL va efectua un audit, așa cum a precizat responsabilul pe regiunea de sud-est al PNL, Cezar Preda, pentru Puterea de Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Analiza pe organizația Constanța va fi făcută foarte curând. Secretarul general al partidului, domnul Ilie Bolojan, va fi prezent la Constanța, pentru a stabili exact cum vom intra în bătălie. Voi sprijini și eu orice acțiune pe care secretarul general o consideră necesară”, a spus Cezar Preda, pentru Puterea de Constanța.

PNL București vrea să încheie povestea cu „liberalii lui Mazăre”: Dragomir și Hașotti

Citiți continuarea în puterea.ro, 01.02.2016.

(foto: psnews.ro)




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply