Primăria Mangalia a primit un premiu de excelență pentru absorbția fondurilor europene

3
1058

Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe Facebook:

“Bună ziua, dragi prieteni !premiu-excelenta-primaria-mangalia

La acest început de an am primit o veste bună de la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est, care a oferit Primăriei Mangalia un premiu de excelenţă pentru absorbţia fondurilor europene. Este o recunoaştere a meritelor colegilor mei, care au lucrat permanent în ultimii ani pentru a atrage cât mai mulţi bani europeni, în oraşul nostru. Profit de această ocazie să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea şi implementarea acestor proiecte.

Totuşi, nu pot să nu remarc, cu tristeţe, că în timp ce noi facem eforturi pentru modernizarea Mangaliei, cu fonduri UE, consilierii locali PSD blochează proiectele europene, din motive exclusiv electorale. Nu vor să înţeleagă că aceste investiţii (de ex. parcul de pe locul fostei staţii de betoane COMCM) nu sunt nici ale mele nici ale lor, ci sunt ale oraşului şi vor râmâne aici zeci de ani, indiferent de culoarea politică a aleşilor locali.

Tocmai de aceea, eu vreau să asigur locuitorii Mangaliei că voi face tot ce depinde de mine pentru a finaliza proiectele începute cu bani europeni şi care sunt atât de necesare în dezvoltarea oraşului nostru.

Va doresc un sfarsit de saptamana excelent !”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

parcul-comcm-evergreen-mangalia

Parcul Evergreen, Mangalia – proiect.


 Sâmbătă, 9 ianuarie 2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Bai nesimtitilor care vindeti cai verzi pe pereti locuitorilor ! Crezi ca nu stim ca in spatele tuturor apararilor care se iau pentru primarie sunt clovnii primarului in sptele lor ? De ce nu spuneti adevarul? Ca nu ati finalizat la timp si cereti imprumuturi imense si nu vi le aproba ca ne bagati orasul in faliment ! Dati vina pe PSD.isti ca apara ce a mai ramas din Mangalia asta . Rusine

  2. Felicitari d-le primar! Dvs si echipelor dvs care se preocupa de viitorul orasului si al cetatenilor ei. Noi, copiii si nepotii nostri vom fi beneficiarii acestor amenajari urbanistice. O remarca: eu sper ca in proiect sa fie prevazuta si comstructia unei toalete publice in parcul din vestul orasului. Toaleta “ecoologica” din parcul din fata Sanatoriului balnear nu este deloc ecologica, imprastie un “parfum” cunoscut in zona; si-n acest parc ar trebui construite grupuri sanitare. Mentionez ca orasul a avut trei toalete in publice in zona centrala, una in fata gradinii de vara Farul, una pe Str. Eminescu, intre piata Centrala si Cazinou (o mica ruina…) si alta pe faleza, Aleea teilor, spre mare, sub mal. Eu sunt convins va veti reusi sa va impliniti proiectele initiate si sa ne bucurati pe noi, cetatenii orasului si pe copiii si nepotii nostri, dar si pe turistii romani si straini ce ne vor vizita orasul. Putem si trebuie sa crestem orasul impreuna! Sanatate si la multi ani, dvs si tuturor cetatenilor Mangaliei. Sigur putem avea un an 2016 mai bun! Noi il vom face!!!

Leave a Reply