Primarul Mangaliei cere intensificarea acțiunilor de combatere a criminalității în oraș

1
611
cristian_radu-
Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat luni o sedință cu mai mulți reprezentanți din conducerea instituțiilor publice din Mangalia, respectiv Poliția Națională și Locală, Spital, ISU și Jandarmerie.
În cadrul întâlnirii s-au pus în discuție mai multe probleme de interes local, referitoare la siguranța cetățeanului și la situația Spitalului Municipal Mangalia. Cu această ocazie, directorul Spitalului, dr. Liviu Mocanu, a declarat că instituția a achiziționat recent aparatură medicală pentru secția de terapie intensivă, însă aceasta este încă insuficientă pentru nevoile actuale. De asemenea, pe viitor, Spitalul Mangalia dorește construirea unui Centru de Politraumă, printr-un proiect cu finanțare europeană, care să facă față unor situații de urgență cu număr mai mare de victime.
O altă situație semnalată de directorul Spitalului Mangalia a fost cea referitoare la pacienţii care fumează în spital. Dr. Liviu Mocanu, face apel la pacienţii internaţi, precum şi la însoţitorii acestora, să respecte Regulamentul de Organizare şi Funcţionare din cadrul instituţiei şi să nu mai fumeze în incinta unităţii spitaliceşti. “Încă de la internare, pacienţii şi însoţitorii sunt informaţi că nu au voie să fumeze în spital, dar, din păcate, unii nu respectă aceste reguli. Recent, câţiva pacienţi au fost externaţi tocmai din acest motiv”, a explicat managerul. El a mai spus că, potrivit, reglementărilor în vigoare, cei care fumează în spital pot primi amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei.
În urma discuțiilor, autoritățile locale au decis efectuarea unui număr mai mare de controale la cluburile și terasele din oraș, dar și intensificarea patrulării în cartiere, în zona școlilor și a altor puncte vulnerabile, în vederea prevenirii și combaterii consumului de droguri, spargerilor de locuințe și furturilor, dar și a altor tipuri de infracțiuni.
2 noiembrie 2015. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Domnule primar, de ce romanii sunt bătaia de joc a coreenilor? știți cit de înjosit este un roman în fața coreenilor? romanii sunt obligați să vină duminica la muncă. e foarte mare mafie în șantierul naval. eu am fost obligat să plec acasă la București. din cauza lor am ajuns sclavi în țară noastra.

Leave a Reply