Primăria Mangalia modernizează faleza din Neptun şi zona “La Steaguri”

0
1038
primariamangaliamodernizeaza
CUGET LIBER: Primarul Mangaliei, Cristian Radu, continuă strategia de dezvoltare a localităţii astfel că, în cursul lunii noiembrie, vor fi finalizate şi recepţionate lucrările de modernizare a Falezei Neptun şi a zonei „La Steaguri”.
Proiectul a fost realizat cu fonduri europene, valoarea totală fiind de aproximativ un milion de euro. Astfel, faleza a fost reabilitată pe o distanţă de aproape un kilometru, de la vilele speciale până la intrarea în staţiunea Jupiter, prin pavare cu granit, realizarea parapetului de protecţie şi crearea unui sistem de iluminat ambiental. De asemenea, a fost amenajată o fântână arteziană în zona „La Steaguri”.
Proiectul este destinat atât localnicilor, cât şi turiştilor care îşi petrec vacanţele în sudul litoralului. Sperăm ca prin această investiţie să crească gradul de atractivitate în staţiunea Neptun – Olimp şi să avem mai mulţi turişti, de la an la an”, a explicat primarul Cristian Radu.
El a precizat că obiectivul administraţiei locale este amenajarea unei faleze pietonale pe întreaga distanţă de nouă kilometri, între Mangalia şi Olimp.

Sursa, AICI. Luni, 26.10.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply