Mâine are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

0
855

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

TELEGRAF: Tinerii absolvenți aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați mâine, vineri, 25 septembrie, începând cu ora 10.00, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, care se desfășoară la Universitatea Maritimă din Constanța.

Absolvenții pot opta pentru unul din cele 837 de joburi care le sunt puse la dispoziție. Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanța anunță că, din cei 60 de agenți economici invitați, 45 au confirmat participarea la bursă. Cele mai multe joburi sunt pentru persoane fără studii superioare, în timp ce pentru absolvenții unor instituții de învățământ superior sunt disponibile 56 de posturi.

Cele mai multe dintre locurile de muncă vacante oferite de agenții economici participanți la bursă fac parte din următoarele domenii: activități de asigurări, activități de pază și protecție, vânzări, servicii, precum și alte activități de servicii.

Firmele care doresc să participe la bursă sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, de pe strada Lacului nr. 14, compartiment Mediere, sau pot suna la numărul de telefon 0241/481.537 (persoane de contact Adelina Vlad și Bogdan Petică).

24.09.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply