Festivalul Internaţional al Televiziunilor şi Producătorilor Independenţi SIMFEST 2015

0
701
simfest_targu_mures_2015
Luni începe ediţia a XII-a a Festivalului Internaţional al Televiziunilor şi Producătorilor Independenţi SIMFEST. În competiţie şi în programul hors concours – filme documentare din România şi din Republica Moldova, Serbia, Kirghistan, Nepal, Canada.
Festivalul International al Televiziunilor si Producatorilor Independenti, Simfest, va avea loc la Targu Mures intre 24 – 30 august 2015. Festivalul debuteaza luni, 24 august, cu Scoala de vara pentru jurnalisti, care se incheie pe 27 august 2015.
Cei care doresc sa participe la Scoala de vara o pot face pe baza de voluntariat. Se acorda diploma de voluntariat sau la cerere, adeverinta de practica pentru studenti. Sunt acceptate persoane interesate de presa, televiziune si film, indiferent de varsta acestora.
Zilele de 28 si 29 august vor fi dedicate proiectiilor de filme din Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, Deva, Targu Mures, Brasov, Ploiesti, Reghin, precum si din Nepal, Serbia, Kirghistan si Canada.
Organizatorii Simfest preconizeaza ca vor participa 200 de jurnalisti din tara si strainatate. Vor fi invitate  personalitati din lumea presei din tara si de  peste hotare. Se estimeaza că la evenimentele din cadrul festivalului vor participa 1.000 de spectatori.
Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Simfest www.simfest.ro și pe pagina de facebook a Festivalului.          

A transmis Roxana Turcu, reporter voluntar.

Joi, 20 august 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply