Imagini dramatice la Neptun. Tanar luat de valurile marii, salvat in ultimul moment de salvamari si turisti

0
838
Tanar luat de valurile mariiPe litoral ia sfarsit un weekend negru, cu sase turisti inecati in apele marii si alti zece salvati in ultimul moment de salvamari. Marea furioasa a oferit un spectacol rar, iar turistii nesabuiti le-au dat mult de furca salvatorilor, care au intervenit in zeci de cazuri periculoase.

Si duminica a fost arborat steagul rosu pe intreg litoralul, semn ca scaldatul este interzis. In statiunea Neptun, un pusti de 17 ani, din Bucuresti, s-a bizuit prea mult pe abilitatile lui de inotator si era sa se inece.

Imagini cutremuratoare au fost surprinse pe plaja din Neptun. Un tanar s-a avantat in apele furioase ale Marii Negre si a fost la un pas sa se inece. Salvamarii ajutati de turisti au format un lant uman si, cu ajutorul unei franghii, l-au scos pe baiat din valuri.

Din fericire, tanarul a fost salvat. Turistii care au fost martorii acestor scene au ramas marcati de cele intamplare: “La un moment dat, am vazut o mogaldeata cu manutele ridicate si ne-am dat seama ca este in pericol baiatul. Am strigat dupa ajutor, ne-am panicat, cu totii au incercat a intre in apa… La cateva minute au venit si salvamarii, l-au scos cam livid si inert. Nu ne venea sa credem ca exact sub ochii nostri se intampla ceva cu copilul asta si nu puteam interveni niciunul. Este groaznic sa vezi cum cineva se stinge sub ochii tai su nu poti face nimic“.

Continuarea, AICI. 10.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply