Europa FM Live pe Plajă și Live Symphony – A Whole New World

0
1001

europafm1

Zeci de mii de oameni, turiști și localnici au participat, sâmbătă și duminică, la două dintre cele mai mari spectacole live în aer liber organizate pe litoralul românesc, în această vară: Europa FM Live pe Plajă și Europa Fm Live Symphony – a Whole New World.

Astfel, în seara de 1 august, pe scena special amenajată pe plaja dintre Venus şi Saturn, megaconcertul Europa FM Live pe Plajă a adus în fața publicului, într-o atmosferă incendiară, unii dintre cei mai iubiți artiști români: Vunk, Voltaj, Loredana, Holograf, Vama și Smiley. Toți cei prezenți s-au bucurat de un spectacol total de muzică și lumină, dar și de un superb foc de artificii.

europafm2

Artiștii invitați au ținut publicul în priză timp de patru ore, atât cu piese vechi, consacrate, cât și cu o serie de premiere muzicale. Astfel, trupa Voltaj, prezentă pentru al treilea an consecutiv la Europa Fm Live pe Plajă, a ales să folosească în clipul pentru noua lor piesă, ”Din toata inima”, imagini cu zecile de mii de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

În cea de-a doua seară, duminică, pe aceeași scenă a urcat Orchestra Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanța, într-un concert inedit de rock simfonic, Europa FM Live Symphony.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Spectacolul în premieră a fost susținut de 100 de artiști, care au interpretat într-un mod inedit melodii celebre, precum: Deep Purple – Smoke on the Water, Queen – Bohemian Rhapsody sau Andrew Lloyd Webber – Don’t cry for me Argentina.

europafm3

Soliştii Smaranda Draghici, Doru Iftene, Răzvan Săraru de la Opera constănţeană, Madeleine Pascu de la Opera Naţională din Bucureşti și invitata specială Daniela Vlădescu de la Teatrul de Operetă și Musical din Bucureşti au transformat seara de 2 august într-una de neuitat. Iniţiatorul şi dirijorul acestui concert a fost muzicianul Ionuţ Pascu, reprezentant de frunte al tinerei generaţii de artişti lirici.

Cu această ocazie, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat: „Aș dori să mulțumesc echipei Europa Fm pentru colaboarea excelentă, dar și pentru faptul că ne-au ales din nou drept gazde pentru concerte de o asemenea anvergură. Atât turiștii, cât și locuitorii municipiului Mangalia au avut parte de două seri excelente, la malul mării. Sperăm să repetăm experiența și în anii următori!”.

Europa FM Live pe Plajă a fost organizat de către Europa Fm împreună cu Primăria Municipiului Mangalia și sponsorizat de Lidl România, iar Europa Fm Live Symphony – a Whole New World, de către Europa Fm, Primăria Municipiului Mangalia și Ministerul Culturii.

Luni, 3 august 2015. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply