O știre care te îngheață: Ce pățesc cele 1,5 milioane de familii care au centrală termică de apartament, din toamnă, conform legislației europene

0
785
centrale-termice
Dacă îți încălzești apartamentul sau casa cu centrală termică, trebuie să știi că din toamnă intră în vigoare noi reglementări. În rezumat, ele înseamnă să plătești mai mult și să ai alte nebănuite bătăi de cap, de repoziționări, reconstrucții. Dacă centrala are zece ani, ești obligat de normele europene să iei alta. Se introduce taxa pe coș. Vicepreşedintele Asociatiei Nationale a Prestatorilor de Servicii de Contorizare si Calcul al Utilitatilor (ANPSC) a spus la România TV că o directivă europeană care va intra în vigoare în toamna acestui an, va obliga oamenii care vor centrala termica de apartament să scoată mai mulţi bani din buzunar.

Directiva care intră în vigoare în data de 26 septembrie 2015 obligă doar vânzarea centralelor termice cu condensare. Decizia va afecta milioane de români pentru că în prezent 1,5 milioane de familii se încălzesc cu centrale de apartament, iar în fiecare an, în România se vând 150.000 de astfel de centrale. Acestea costă între 4.500 de lei şi 7.000 de lei, în funcţie de dimensiunea locuinţei.

Citiți continuarea AICI. 16.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply