O nouă statiune de pe litoral renaște și concurează cu Mamaia (VIDEO)

0
876

“Plaja incepe sa arate ca in Egipt”!

o-noua-statiune-de-pe-litoral-renaste-si-concureaza-cu-mamaia
Vechea statiune Venus de pe litoralul nostru renaste incet, dar sigur, cu ajutorul hotelurilor de 4 si 5 stele recent deschise. Proprietarii au investit milioane de euro in fostele unitati de cazare comuniste si vor sa îi atraga pe turistii care merg acum in Mamaia. Le-au pregatit tot confortul, departe de restul zonei care are nevoie de investitii majore.
In urma cu 3 luni, acest hotel din statiunea Venus, situat chiar pe malul marii, era un santier imens. Muncitorii spargeau peretii, recompartimentau camerele si turnau fundatia piscinelor.  Astazi e plin de turisti fericiti ca au ajuns la mare.

Turista: “Acum un an am fost in vizita aici si am ramas surprinsa sa vad ca s-au deschis noi hoteluri. Camerele sunt luxoase, sunt spatioase, avem dusul excelent, patul mare, foarte comod.”

Proprietarii recunosc ca au investit cu emotii, dar i-a incurajat faptul ca in zona, in ultimii doi ani, au mai aparut alte trei hoteluri de 5 stele, care au camerele ocupate toata vara. Se gandesc ca exemplu lor ar putea fi urmat si de alti investitori, iar in curand, statiunea Venus ar putea fi clasificata ca una de lux, la fel ca Mamaia.

Madalina Carp, managerul unui hotel de 5 stele din Venus: “Ne-am hotarat si am riscat totodata sa investim pentru a crea o a doua Mamaia. Sa fim competitivi si celelate hoteluri sa ajunga la standardul nostru pentru a crea statiunii un nume foarte bun.”

Continuarea, AICI. 06.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply