Noi joburi pentru constănțeni! Ce caută angajatorii?

0
913

joburiDacă sunteți în căutarea unui job, puteţi apela la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Pe site-ul instituției (http://www.constanta.anofm.ro/sunt disponibile în această perioadă 239 de locuri de muncă, de la 81 de agenți economici.

Se caută ingineri textile și pielărie, maiștri în industriile textile, pielărie, șefi de sală restaurant, barmani, bucătari, manevranți vagoane, proiectanți ingineri în construcții, instalatori apă, canal, ingineri automatiști, farmaciști, directori vânzări, psihologi, registratori medicali, mecanici utilaje, specialiști marketing, infirmieri, vânzători, electricieni nave, femei de serviciu sau pizzari.

Spre exemplu, o societate vrea să angajeze cinci bucătari, care vor avea contract pe perioadă nedeterminată și vor lucra cu normă întreagă.

Totodată, mai este nevoie de un psiholog, care va lucra tot cu normă întreagă și va avea contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru oferta completă de joburi, persoanele interesate se pot adresa AJOFM Constanţa, din strada Lacului nr. 14.

Cristina CLEȘIU, telegrafonline.ro, 07.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply