IMAGINI INCREDIBILE! La un pas de tragedie! Maşină căzută în gol de la patru metri înălţime

0
837

launpasdetragedieaccident

IMAGINI INCREDIBILE!

Şase persoane şi-au văzut moartea cu ochii: au plonjat în gol de la patru metri înălţime. Numai norocul a făcut ca cei şase să scape doar cu răni uşoare. Evenimentul s-a produs sâmbătă după amiază, în jurul orei 16,00, în judeţul Constanţa. 

Un şofer de 34 de ani, din Mangalia conducea o Dacia pe DN 38, dinspre Moviliţa către Topraisar. La un moment dat, ajungând la kilometrul 15, bărbatul a vrut să ocolească o groapă, moment în care a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina de pe şosea. Au căzut într-un canal de irigații fără apă, de patru metri adâncime. 

Imediat, la faţa locului au ajuns poliţiştii, echipajele medicale, dar şi echipa de descarcerare. Din fericire, cele şase persoane aflate în maşină au fost conştiente şi cooperante. Şoferul, dar şi un alt bărbat de 42 de ani, două femei de 38, respectiv 28 de ani, un tânăr de 18 ani şi un copil de 12 ani, toți din Mangalia, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, însă starea lor este stabilă. Aceştia au fost răniţi uşor şi se află în afara oricărui pericol.

Mai mult, în cugetliber.ro, Luni, 06.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply