CORINA MARTIN: Patronatele din turism cer măsuri fiscale care să protejeze și să stimuleze investitiile și antreprenorii corecti

0
1005
corina-martin
“Intai avertisment, apoi amenda si alte sanctiuni progresive si corelate cu gravitatea iregularitatii constatate in actiunile de control. Sustin campania pentru emiterea bonului fiscal, sustin importanta fiscalizarii si scoaterea la lumina a economiei subterane. Dar sustin si cer si masuri fiscale care sa protejeze si sa stimuleze investitiile si antreprenorii care lucreaza in legalitate si respect fata de legile si bugetul statului.
Astazi, delegatia Asociatiei Litoral-Delta Dunarii s-a intalnit cu secretarul de stat Dan Manolescu, la Ministerul Finantelor. Impreuna cu d-nii Nicolae Bucovala si George Guci, de la Patronatul Mamaia si alaturi de dna Mirela Matichescu (vicepresedinte ANT, care a intermediat intalnirea), am discutat despre criteriile si conditiile de aplicare a reducerii de 50% a impozitului pe cladiri pentru Litoral si extinderea si pentru Delta Dunarii, despre controalele ANAF si modificarea Ordinului 91 in acest sens, despre legalizarea bacsisului si despre impozitul forfetar.
Am primit suportul ministrului Eugen Teodorovici pentru sustinerea propunerilor noastre de modificare a Ordinului 91, in baza carora se efectueaza controalele masiv mediatizate in ultima perioada.
Depunem maine propuneri oficiale si pentru a corecta actualul proiect de Cod Fiscal, spre dezbatere in Parlament (dupa vacanta parlamentara). Apreciez real totala deschidere pentru dialog din partea ministrului Teodorovici si a secretarului de stat Dan Manolescu”.

‪#‎corinamartin‬, Joi, 02.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply