MANGALIA: Vârstnicii lunii decembrie, premiaţi la început de an

0
708

mangalia-pensionari-ianuarie2015

Primarul Mangaliei Radu Cristian a recompensat, joi, vârstnicii oraşului, care au împlinit, în luna decembrie, 70, 80, 85 şi 90 de ani, precum şi 50 de ani de la căsătorie. În cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul municipalităţii, cele 35 de persoane sărbătorite au primit diplome de onoare, flori şi recompense financiare.

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, o persoană care a împlinit 90 de ani, trei persoane de 85 de ani, patru persoane care au împlinit 80 de ani, şaptesprezece persoane care au împlinit 70 de ani şi cinci familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Cu această ocazie, primarul oraşului i-a informat pe cei prezenţi despre proiectele care sunt derulate în acest moment de Primărie. De asemenea, edilul a purtat cu aceştia o discuţie despre problemele oraşului şi i-a asigurat că propunerile şi sesizările venite din partea lor sunt luate în considerare şi rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Primarul Radu Cristian le-a urat sărbătoriţilor “La Mulţi Ani”! şi le-a reamintit acestora că vor beneficia în continuare de tot sprijinul de care au nevoie, din partea municipalităţii.

Joi, 15 ianuarie 2015, Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply