Primarul din Mangalia, Cristian Radu, a devenit liberal cu acte în regulă

0
909

primaruldinmangaliacristianraduCUGET LIBER: Liberalii constănţeni s-au reunit, sâmbătă, la Restaurantul „Melody” din staţiunea Mamaia, începând cu ora 11.00, la petrecerea de sfârşit de an a membrilor PNL Constanţa.

Întâlnirea a reunit într-un cadru festiv aproximativ 600 de liberali constănţeni. Gazdă de onoare a fost preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, iar invitaţii de onoare europarlamentarul liberal, Ramona Mănescu, şi vicepreşedintele PNL, Rareş Mănescu. De la petrecerea de sfârşit de an nu au lipsit nici ceilalţi parlamentari constănţeni, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni ai partidului.

În deschiderea evenimentului, deputatul Gheorghe Dragomir a ţinut un discurs prin care a reamintit că PNL a avut de-a lungul timpului un drum sinuos cu multe bucurii dar şi cu necazuri. El a adăugat că, la acest sfârşit de an, liberalii se pot mândri deoarece PNL a dat pentru prima dată în istoria României, preşedintele ţării, în persoana lui Klaus Iohannis şi a mulţumit tuturor pentru contribuţia pe care au avut-o în timpul campaniei electorale.

Totodată, în cadrul evenimentului, liderul constănţean al liberalilor, Gheorghe Dragomir, a oferit diplome de excelenţă pentru activitatea desfăşurată de-a lungul anilor şi pentru contribuţia majoră în promovarea liberalismului. De asemenea, nu au fost uitaţi nici liberalii constănţeni care au contribuit la promovarea liberalismului şi au plecat dintre noi. Mai mult, în semn de recunoştinţă pentru ei, toţi cei prezenţi au păstrat un moment de reculegere.

În altă ordine de idei, liderul PNL Constanţa i-a felicitat pe toţi cei care, în acest an, au ales să se înscrie în PNL, moment în care a dezvăluit că primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a înscris în PNL.

Prezent la eveniment, edilul municipiului Mangalia a spus că nu va uita niciodată susţinerea pe care a avut-o în campania electorală din partea liberalilor şi, că orice ar fi fost, nu ar fi putut alege un alt partid în momentul în care s-a decis să renunţe la independenţa sa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în cugetliber.ro, Luni, 29.12.2014.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply