Un magazin cu produse culinare româneşti face senzaţie în Londra

0
869
Englezii l-au recomandat drept “cel mai bun magazin din oraş”!

un-magazin-cu-produse-culinare-romanesti-face-senzatie-in-londra-1

Un nume românesc pe o firmă aşezată deasupra unui magazin cu aer colonial atrage cu siguranţă privirea în Londra. “Ileana” – Artisan Food & Butcher a fost numit de curând cel mai bun magazin din oraş de unul dintre cele mai citite ghiduri online britanice, iar în spatele acestei afaceri stă o româncă dornică să arate lumii că preparatele de la noi îşi merită loc de cinste în bucătăria mondială.

un-magazin-cu-produse-culinare-romanesti-face-senzatie-in-londra-2

Un magazin cu produse culinare româneşti face senzaţie în Londra. Englezii l-au recomandat drept cel mai bun magazin din oraş.

Borcane cu murături se răsfaţă pe galantare, şiruri întregi de cârnăciori se întind leneşe în vitrine lângă bucăţi de caş şi brânză în coajă de brad, iar borcanele cu dulceaţă îmbie de pe rafturi, aşezate frumos lângă pungi cu gustări cu marca românească. Nu e priveliştea la care te-ai aştepta într-un magazin aflat în inima Londrei, dar e un colţ din România pe care Ileana Florea l-a adus din ţară pentru conaţionalii cu dor de patrie, dar şi pentru străinii fascinaţi de bunătăţile româneşti.

“Am deschis magazinul din nostalgia mea pentru trecut. Din dorul meu pentru mâncarea copilăriei mele. Am fost mereu pasionată de pitorescul mâncărurilor, am călătorit mult şi am incercat multe gastronomii şi am ajuns la concluzia ca mâncarea românească este cea mai bună. Pentru gustul ei simplu, dar şi pentru ingredientele netratate chimic. Adică, fructele şi legumele de sezon din gospodăriile româneşti”, spune Ileana, care se declară fascinată şi pasionată de gătit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI.

13.12.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply