Cazino Mangalia se redeschide

0
953

Zilele Recoltei Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia și FanOmania Holding anunță redeschiderea Cazino Mangalia.

Sub o nouă denumire, ”Château Casino” va străluci și își va recăpăta locul binemeritat în economia turistică a localității din sud-estul țării.

Spațiul generos al localului va fi astfel compartimentat încât va asigura posibilitatea desfășurării mai multor activități: concerte și spectacole destinate tinerilor, expoziție permanentă de artă plastică, lansări de carte, standuri în curte pentru târguri și altele. În incintă poate fi amplasat un patinoar pe perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea, se preconizeză instalarea unor ecrane pentru promovarea activităților și proiectelor administrației locale și nu numai.

Zilele Recoltei mangalia

Deschiderea oficială a avut loc joi, 9 octombrie 2014, ora 18.00 printr-un concert folcloric ce a marcat debutul Zilelor Recoltei în Mangalia. Spectacolele vor continua în fiecare seară, în perioada 9-12 octombrie, printre invitați numărându-se: Mihai Trăistariu și elevii săi, formațiile ”Basarabeanca” și ”Potpuriu”, ansamblul folcloric de copii și tineret ”Tradiții dobrogene” din Pecineaga, îndrumat de prof. Gina Nicolin și grupul folcloric din Durankulak. Primarul comunei Pecineaga, Lili Pâslaru a fost alături de copii și le-a răsplătit efortul cu un dar dulce.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Zilele Recoltei Mangalia 3

Petrecerea continuă.

Vă așteptăm, să redăm viață unui un vis!

FanOmania Holding,

Magda Colesniuc.

09.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply