Liceul Cogealac: Proiect european de formare profesională, la final – FOTO

0
1440

elevii din cogealac (1)

Liceul Tehnologic Cogealac se află la finalul unei experinţe formative complexe, de implementare a proiectului Leonardo da Vinci LLP/LdV/IVT/2013/RO/151, cu titlul „Un mediu mai curat, o viaţă mai curată!”, mai exact, în faza de analiză, cunatificare şi validare a rezultatelor obţinute de către cei 14 elevi participanţi la mobilitatea de formare derulată în parteneiat cu firme şi organizaţii din Spania.

            Recent, elevii din cel de-al doilea flux de mobilitate, specializarea Tehnician ecolog și protecția calității mediului, s-au întors din stagiul de formare desfăşurat în perioada 02.06-29.06.2014, în localitatea Granada, Spania. Elevii au fost însotiţi de profesor Cătălina Marinescu (responsabil de poiect) şi au fost monitorizaţi de profesor Anastasia Cristina Sinane.

            În această perioadă, elevii au trăit o experienţă unică de viaţă, în urma căreia şi-au perfecţionat competenţele profesionale dobândite până acum în şcoală, într-un mediu de lucru european, conectat cu domeniul lor de formare profesională Protecţia mediului,în scopul facilitării integrării profesionale pe piaţa muncii naţională şi europeană.

De asemeni, au învăţat  lucruri noi, respectiv procedee şi metode specifice profilului, necesare în meseria de Tehnician ecolog şi, nu în ultimul rând, au dobândit cunoştinte lingvistice noi (limba spaniolă, nivel A1).

Certificatele Europass dobândite de elevi deschid noi perspective pentru viitorii specialişti în probleme de mediu, putându-se integra profesional pe piaţa muncii naţionalăşi cea a Uniunii Europene.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Partenerii din Spania sunt: MEP EUROPROJECT GRANADA (organizaţia intermediară) şi UPA, UNION DE PEQUENOS AGRICULTORES, GRANADA (organizaţia de primire).

Galerie FOTO:

elevii din cogealac (6) (Small) elevii din cogealac (7) (Small) elevii din cogealac (1) (Small) elevii din cogealac (5) (Small) elevii din cogealac (4) (Small) elevii din cogealac (2) (Small) APDSC DIGITAL CAMERA

Data: 07.06.2014

Director,                                                                               Responsabil de proiect,

Prof. Daniela Eugenia  Caranfil                                  Prof. Marinescu Cătălina.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply