19 milioane de vizualizări pe Youtube – IYEOKA vine în România; Duminică, 13 aprilie, la Constanța!

0
683

Simply Falling”, cea mai iubită piesă Iyeoka, cu 19 milioane de vizualizări, va răsuna live în România. Artista americană vine în acest weekend pentru a susține două concerte: sâmbătă, 12 aprilie la Hard Rock Café și duminică, 13 aprilie, la clubul Doors din Constanța.

”There goes my heart again

All of this time I thought we were pretending…”- acestea sunt versurile cu care începe cântecul fredonat de milioane de oameni din întreaga lume. Vocea inconfundabilă aparține chiar autoarei piesei. Celebră pentru vocea ei și timbrul special, din ce în ce mai apreciată la nivel mondial pentru cântecele sale, Iyeoka este o femeie foarte puternică și înțeleaptă cu o gândire sănătoasă și capacitatea de a exprima prin poezie emoțiile intense pe care le trăiește.

Înainte de a fi cântăreață, Iyeoka se consideră poetă. Scrie versuri încă de mică, dar s-a hotărât să își dedice viața artei și întrajutorării oamenilor, după un eveniment traumatic. A început să își cânte propriile creații, după ce ani buni a compus pentru alți muzicieni.

Iyeoka este o figură complexă, cu o gândire desprinsă parcă dintr-un ashram budist și o energie demnă de un atlet care se antrenează pentru Olimpiadă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iyeoka vine în România însoțită de trupa ei The Rock by Funk Tribe, pe care o consideră „tribul ei”. „Deși sunt capabilă să fiu one-woman show, am un grup sudat de muzicieni, care mă susțin de 10 ani. Îi numesc tribul meu. Așadar, am un trib de muzicieni ce provin dinBoston,HawaiișiCalifornia, muzicieni de talie mondială, unii dintre ei cântă cu India Arie și Macy Gray.” – declara artista într-un interviu.

Înainte de a porni în acest turneu de două săptămâni în care are 10 concerte în 6 țări, Iyeoka își stabilea o mantră:

„Fie să fiu calmă, să trăiesc în present, aici și acum. Fie să am un impact emoțional mic după dificultățile din ultimele ore. Fie să văd și să reflect înapoi frumusețea din fiecare om și obiect și fie să am compasiune pentru ceea ce mintea și corpul meu a experimentat.”

Publicul care o va întâlni la concertele din București și Constanța va primi mai mult decât muzică excelentă, într-o prestație live de nivel internațional, mai mult decât energie pozitivă și poezie în stare pură, va primi din gândurile și înțelepciunea artistei americane, cu origini africane.

Câteva din gândurile ei, extrase de pe blog sau de pe pagina de Facebook:

  • I don’t like suffering, 
    but I love being rescued. 
  • In a series of three or more heartbreaks with a lover,

occupy a hiatus to buffer between healing sessions, except the last.

Thus transform your insight to include forgiveness.

Pull a grip of copper coated revelations to clear a beautiful path.

  • I wanna sing you a new song 
    I wanna let go of old habits
    I wanna show the world
    How to embrace the day
    With a soundtrack to life
  • I throw my hands up, 
    I’m all in again.
    I love you morning.

Concertul de la București va fi deschis de trupa Les Elephants Bizarres, care a lansat recent albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Café/ respectiv la Doors Club și în rețeaua de magazine Uman din toata țara (București: Băneasa Shopping City și Piața Romană – Str. George Enescu nr. 30). Bilete cu loc în picioare sunt disponibile pe Eventim, Myticket și Bilete.ro, în toate punctele clasice de vânzare (Diverta, magazinele Orange, Vodafone, Muzica etc.).

Pentru concertul din Hard Rock Café, biletele nu se scumpesc în ziua concertului, ci rămân la prețul de 60 de lei în picioare și 80 cu loc la masă (număr limitat!).

La Hard Rock Café, accesul se face incepand cu ora 21:00, iar la Doors Club (Constanța) accesul se face începând cu ora 20:00.

Un eveniment susținut de Best Western Still Hotel, Magic FM și City TV.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply