Primarul Mangaliei consideră justă decizia Prefecturii privind taxele pe 2014

0
717

Primarul Mangaliei Cristian Radu consideră justă şi oportună decizia reprezentantului Guvernului în teritoriu, Eugen Bola, prin care a atacat în contencios administrativ HCL nr. 519/18.12.2013 privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul financiar 2014.

Edilul municipiului Mangalia este de părere că un astfel de proiect de hotărâre trebuie analizat, ţinându-se cont de angajamentele de plată necesare dezvoltării economice şi sociale ale oraşului.

“În calitate de primar şi ordonator principal de credite, eu mi-am dorit foarte tare să menţinem taxele şi impozitele locale la nivelul anului trecut, deoarece, astăzi, nu ne permitem o reducere a tuturor taxelor, atât timp cât nu există un echilibru bugetar şi avem de susţinut un împrumut contractat în anul 2006, cu scadenţă în anul 2027, un leasing pentru aparatura spitalului, la care se adaugă alte împrumuturi de la Ministerul de Finanţe pentru a achita o parte a datoriilor privind lucrări şi servicii contractate de fostele administraţii locale”, a declarat edilul Radu Cristian.

Precizăm că, respectiva hotărâre a fost iniţiată de edilul Cristian Radu, în baza documentaţiei economice prezentate de către Direcţia Generală Economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului Mangaliei.

Cu toate acestea, în cadrul şedinţei ordinare din luna decembrie a anului trecut, membrii CL au adus unele amendamente proiectului de hotărâre atât în ceea ce priveşte diminuarea taxelor şi impozitelor locale, cât şi eliminarea unor taxe speciale,datorate de către agenţii economici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

16 ianuarie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply