Mangalia – Campanie pentru adopţia câinilor

0
641

Campanie pentru adopţia câinilor

Noua lege a maidanezilor, care permite autorităţilor locale să eutanasieze câinii fără stăpân după 14 zile de la capturare, a determinat conducerea Primăriei Mangalia să organizeze o întâlnire cu organizaţiile neguvernamentale specializate în protecţia animalelor şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile, pentru a găsi cele mai bune soluţii de gestionare a situaţiei câinilor fără stăpân.

Întâlnirea va avea loc astăzi, la ora 15.00, la Casa de Cultură din Mangalia. Cu această ocazie, conducerea administraţiei locale va propune demararea unei campanii publice de adopţie a câinilor comunitari la nivelul oraşului.

Primarul Cristian Radu spune că situaţia este delicată, pentru că reducerea numărului de câini nu trebuie să se facă neapărat prin eutanasierea animalelor, ci printr-o manieră mai blândă, care să împace toată lumea.

Pe de altă parte, edilul Mangaliei spune că situaţia patrupedelor trebuie rezolvată, pentru că aceşti câini fără stăpân nu trebuie să mai stea pe stradă, mai ales că Mangalia este situată într-o zonă preponderent turistică.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, Marti, 1 oct.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply