La Mangalia, se lansează Festivalul filmului rusesc KINO+

0
706

 

Comunitatea Rușilor-Lipoveni din România, filiala Mangalia, în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia și Consiliul Local Mangalia organizează în perioada 10-16 martie 2013 FESTIVALUL FILMULUI RUSESC KINO+.

Deschiderea festivă va avea loc duminică, 10 martie 2013, ora 18.00 în sala de spectacole a Casei de Cultură a municipiului Mangalia.

La eveniment vor participa reprezentanți ai CRLR București și ai administrației locale, invitați din mediul artistic, scriitori, cadre didactice și alți iubitori de film de calitate.

În foaierul Casei de Cultură a Municipiului Mangalia se va putea vizita o expoziție de obiecte specifice etniei rușilor-lipoveni. În cadrul spectacolului inaugural se vor prezenta informații despre istoricul comunității în România și la nivel local, despre Festivalul KINO+ și vor evolua tineri români și ruși-lipoveni talentați din localitate.

Proiecțiile vor avea loc în perioada 10-16 martie 2013, la ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Municipiului Mangalia. Intrarea este liberă!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 7 martie 2013, Comunitatea  Rușilor Lipoveni din România, Filiala Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply