Bucurie pentru chiriaşii de la blocurile „Mivan Kier“

0
731
Işi pot cumpăra apartamentele cu preţuri între 20.000 de euro şi 26.000 de euro.

     Consilierii locali au aprobat, în cadrul şedinţei ce a avut loc astăzi, vânzarea spaţiilor locative din blocurile DO1, DO2, DO3, darea în administrare a centralei termice situată în incinta Spitalului Municipal Mangalia, încheierea unui contract de asociere în participaţiune în vederea exploatării în comun a locaţiilor cu destinaţie de difuzare presă, a unui contract de asociere în participaţiune în vederea edificării şi exploatării în comun a spaţiilor cu destinaţie de staţii pentru mijloacele de transport în comun.

     Aleşii au mai decis demolarea, prin procedură administrativă, a unor construcţii edificate ilegal, înfiinţarea unităţii locale de monitorizare a serviciilor comunitare de utilităţi publice şi darea în administrare a centralei termice a primăriei şi a centralelor termice din incinta instituţiilor de învăţământ către SC Goldterm.

     Vânzarea apartamentelor de la blocurile DO1, DO2, DO3 către actualii titulari se va face la preţul unităţilor locative construite din fondurile statului şi recepţionate după 1 ianuarie 1990. Astfel, cel mai ieftin apartament din cadrul acestor blocuri va costa circa 20.000 de euro (87.548 lei) şi se află la etajul al VI-a al imobilului, în timp ce, cel mai scump va costa circa 26.700 euro (119.783 lei) şi este situat la nivelul al II-lea al clădirii.

     Pentru chiriaşii care nu îşi permit luxul de a achita “cash“ imobilul în care locuiesc, ratele lunare se situează între 388 lei şi 531 lei.

     Blocurile de pe strada Oituz sunt construite de firma “Mivan Kier” şi finalizate în 2002. Va prezentam, in continuare, lista cu preturile apartamentelor, ratele lunare si rata dobanzilor pentru aceste apartamente:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Editia de Sud, vineri, 14 dec.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply