Deputatul Iorguş zice că iese sigur parlamentar

0
665
Cică, n-are contracandidaţi pe Colegiul 5..

Deputatul Iorguş zice că iese sigur parlamentar
Deputatul Zanfir Iorguş s-a adresat instanţei de judecată după alegerile locale, contestând atât decizia Biroului Electoral Central privind reluarea scrutinului la Mangalia, dar şi demersurile făcute pe această temă de PSD şi PNL. Ieri, au fost termene în ambele dosare, iar pentru cel împotriva partidelor se aşteaptă o decizie chiar azi, în timp ce, în privinţa BEC, USL a depus o întâmpinare. Au spus că decizia este irevocabilă. Eu cred că nu se poate ca o instituţie precum Biroul Electoral Central, din componenţa căruia fac parte şi reprezentanţi ai partidelor politice, să fie deasupra legilor, să nu se supună lor, a comentat Iorguş. Însă, indiferent dacă instanţa îi va da sau nu dreptate, viaţa merge înainte.

Iorguş spune că va candida pentru încă un mandat de deputat pe Colegiul 5. El nu-şi face griji că nu va trece de filtrul partidului, la fel cum nu-şi bate capul nici cu potenţialii contracandidaţi, întrucât, dă el de înţeles, n-ar prea avea cu cine să se bată. Concluzie: va câştiga din nou alegerile parlamentare. Nu mă îngrijorează nici faptul că la alegerile locale mi-au furat mandatul de primar. Câte meciuri n-au fost aranjate, câţi arbitri n-au fost cumpăraţi?, comentează Iorguş. Pentru mine e clar că PNL şi PSD, la nivel local, n-au avut şi nu au rezerve de cadre şi vin cu artificii de la Constanţa. PNL şi PSD la Mangalia nu există. E regretabil, pentru că PSD şi PNL au avut oameni capabili, dar interesele de partid i-au îndepărtat, aducând aşa-zişi specialişti de la Constanţa, cum văd că e şi cazul de la DMHI. Aud că aici pun un aşa-zis specialist de la Constanţa, un profesor…, a mai declarat deputatul. USL dovedeşte prin acest lucru că n-a avut şi nu are respect faţă de oraş. Au ţinut oamenii în frig toată iarna şi văd că au acum un entuziasm să-şi rezolve datoriile din campanie, susţine Iorguş.

În privinţa lui, deputatul aminteşte că e de 35 de ani în Mangalia, are familia aici şi consideră că împreună cu oamenii de bine din oraş sunt suficiente resurse pentru câştigarea alegerilor. Întrebat dacă se teme că ar putea trece printr-o experienţă similară cu cea de la locale, deputatul a spus că nu: Şi la hoţi ulciorul nu merge de multe ori la apă. La locale s-a constatat vot multiplu şi oamenii nu cred că vor mai risca pentru 500 de mii. În plus, sunt convins că de data asta USL nu mai are aceeaşi motivaţie de a cumpăra voturi ca la locale, când au fost 2 mii de voturi cumpărate, a mai afirmat Zanfir Iorguş.

Alexandra ANTON, Replica, 4 oct.2012


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply