Şedinţă de îndată la Mangalia, pentru plata salariilor angajaţilor din primărie

0
822

Consiliul Local Mangalia s-a întrunit, ieri, în şedinţă de îndată, pentru a discuta şi supune la vot două puncte aflate pe ordinea de zi.
Astfel, 16 dintre cei 18 membri validaţi ai noului CL au fost prezenţi la şedinţă, votând în unanimitate pentru rectificarea bugetului pe anul 2012, în sensul alocării sumei necesare plăţii salariilor angajaţilor din primărie şi din celelalte instituţii aflate în subordine.

De asemenea, tot în şedinţa de ieri, ca parte din aceeaşi rectificare, s-a decis alocarea banilor pentru persoanele care au participat la procesul de votare. Potrivit lui Doru Colgiu, purtător de cuvânt al primarului Mangaliei, Cristian Radu, şedinţa a decurs fără probleme, terminându-se în aproximativ 15 minute.

„Nu au fost probleme. Cu toţii au înţeles necesitatea şi urgenţa aprobării acestui proiect de hotărâre. Oamenii trebuie să îşi primească salariile pe luna iunie, iar cei care au fost în secţiile de votare din partea primăriei trebuie plătiţi”, a declarat Colgiu.

Cel de-al doilea punct pe ordinea de zi a făcut referire la persoana care va conduce interimar Casa de Cultură din Mangalia. Astfel, Mihai Amurăriţei şi-a încetat activitatea, iar în locul său a fost votat în funcţia de director Viorel Chiurtu.

Alexandra BĂLAN, Cuget Liber, Vineri, 06 Iulie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply