Punct şi de la capăt. Cine contează în alegerile pentru Primăria Mangalia?

0
624

farmec.ro
carturesti.ro%20

Decizia Biroului Electoral Central (BEC) de anulare a alegerilor locale din 10 iunie de la Mangalia înseamnă debutul unei noi competiţii. Menţionăm că decizia BEC a fost publicată pe 15 iunie, dar motivarea oficială nu a fost încă dată publicităţii.

Hotărârea BEC schimbă însă lucrurile în municipiul Mangalia, căci dacă la scrutinul din 10 iunie în cursă erau 11 candidaţi, acum au rămas zece. În plus, nu este exclus ca o parte dintre aceştia să se retragă.

Cei care au rămas în competiţie sunt democrat-liberalul Zanfir Iorguş, Adrian Cîrlescu (PRM), Marian Dorner (PV), Marian Ciocîia (PP-DD), Vasile Moldovan (PER) şi independenţii Marin Oprea, Ion Niculescu, Marios Thiera Cotlet, Teodor Munteanu şi Cristian Radu.

Social-democratul Claudiu Tusac a anunţat, vineri, retragerea sa din campanie, dar şi faptul că îl va susţine, pe 24 iunie, pe Cristian Radu.

Candidaţii care (mai) contează, de fapt, în această campanie sunt deputatul PDL Zanfir Iorguş şi independentul Cristian Radu, actual candidat susţinut de USL. Lupta se va da între aceştia, ceilalţi aspiranţi la mandatul de primar al celei mai importante localităţi din sudul litoralului necontând decât în măsura în care dinamizează scrutinul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De altfel, potrivit procentelor obţinute în alegerile din 10 iunie, considerate de BEC ca fiind rezultatul unei fraude, cei doi competitori s-au clasat pe locurile I şi II.

Ziua de Constanta, 18 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply