Armata Roșie vrea să pună cizma pe Mangalia

0
621

Reluarea alegerilor de la Mangalia demonstrează caracterul nedemocratic, arbitrar, al regimului politic ce ar putea fi instaurat de USL din toamna acestui an. Victoria candidatului PDL, Zanfir Iorguș, a fost anulată în urma presiunilor politice ale USL asupra instituțiilor statului, pentru a recompensa voința ilegitimă a liderilor locali USL-isti, nemulțumiți că al doilea oraș al județului nu este „roșu”.

Mă întreb, în logica impusă de B.E.C. și ordonată de liderii USL, cum de au fost fraudate doar opțiunile pentru primarul Mangaliei și pentru componența Consiliului Local ? De ce nu au fost luate în considerare, la Mangalia, și alegerile pentru președinția Consiliului Județean și a Consiliului Județean ? Pentru că acolo au câștigat candidații USL și, unde este USL victorioasă, nu există tocmeală.

Voi sprijini candidatura lui Zanfir Iorguș nu neapărat pentru obținerea funcției de primar al Mangaliei, cât mai ales din spirit civic, aşa cum cred că trebuie să reacţioneze orice om cu un simţ civic normal și sper ca instituțiile abilitate ale statului, aflate în subordinea politică a USL, să rămână neimplicate electoral, deși dictatura roșie a demonstrat că e posibil orice. După cunoscuta formulă a lui Stalin, „nu contează cine votează, contează cine numără voturile”, sper să nu asistăm la ceva mai grav de tipul „anulăm până ies ai noștri”.

Nu în ultimul rând, procesul de anulare a alegerilor de la Mangalia, impune într-un stat de drept o anchetă reală și pedepsirea celor vinovați pentru frauda insinuată. Reprezentanţii instituţiilor judeţului Constanța, cu responsabilităţi în organizarea alegerilor (prefectura, primaria) nu pot fi străini de realitatea desfășurării evenimentelor, drept pentru care le solicităm să răspundă pentru eșecul unui scrutin pretins de reprezenţii partidelor lor (PSD, PNL,PC) în BEC drept fals.

Deputat Maria STAVROSITU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ziua de Constanta, marti, 19 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply