Mangalia, ring de box: Răfuială între discipolii lui Tusac şi simpatizanţii lui Iorguş, din cauza unui banner

0
1102

farmec.ro
carturesti.ro%20

Scandal în toată regula, la Mangalia, între o tabără a PSD şi una a PDL. Aproximativ 50 de persoane s-au luat la bătaie în centrul oraşului, din cauza unui banner al PSD. Este vorba despre acelaşi banner al candidatului PSD, Claudiu Tusac, dat jos zilele trecute de simpatizanţii PDL, întrucât exista o hotărâre a Biroului Electoral Municipal, potrivit căreia social-democraţii erau obligaţi să-l dea jos întrucât încălca unele prevederi din legea electorală.

Membrii PSD s-au dus, azi, să-l monteze la loc, numai că au apărut PDL-iştii între timp, iar spiritele s-au încins în scurt timp. Astfel, centrul Mangaliei a devenit arenă de box. La faţa locului s-au mobilizat mai multe forţe de ordine, printre care echipaje de la Poliţia Mangalia, Jandarmeriei, dar şi nelipsiţii poliţişti de la Locală, căţeluşii lui Tusac. Scandalagiii au fost calmaţi după ce au primit câteva jeturi lacrimogene în ochi şi câteva bastoane în spate.

Însă nu putea ca un asemenea scandal să nu se lase cu ochi vineţi şi mâini rupte. Printre persoanele agresate se pare că era şi fiul afaceristului Beghim Sebat, patronul magazinului Bya din mangalia. Se pare că acesta a fost altoit de poliţiştii de la Locală, fiind rănit la umăr. Poliţia Mangalia a întocmit dosar de cercetare penală pe numele mai multor indivizi din ambele tabere politice.

Replica 6 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply